<%@LANGUAGE="VBSCRIPT"%> Ricette toscane - Baccalà alla fiorentina

Ricette toscane - Baccalà alla fiorentina
Second course:

Baccalà alla fiorentina



Ingredients:
800gr ready soaked dried salted cod, one glassful tomato puree, flour, olive oil, 2-3 garlic cloves, salt and pepper.

Clean the fish and cut into pieces. In an earthenware pot place the olive oil and the crushed garlic, when golden, add the fish dusted in flour. Brown on each side and season with pepper. Ultimately add the tomato, season with salt and simmer for a few minutes. Serve garnished with chopped parsley.

 

Italiano

 

Ingredienti:

800 g di baccalà bagnato, 1 bicchiere di pomodoro, farina, olio d'oliva, 2-3 spicchi d'aglio, sale e pepe.

Preparazione:

Pulire il baccalà e tagliarlo a pezzi. Mettere in un tegame di terracotta l'olio e l'aglio schiacciato e, quando prende colore, immergervi i pezzi di baccalà infarinati; farli rosolare dalle due parti e condirli con il pepe. Completare con il pomodoro, salare leggermente e insaporirli per qualche minuto. Servire guarnendo con prezzemolo tritato.

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